Golvbyte i sovrummet

Börjar du bli lite less på det golv du har i din lägenhet, kanske framförallt sovrummet. Många gånger så drar man sig för att åtgärda något som man tror kommer att ta så mycket tid och man är osäker på hur man ska göra. Att renovera är inte något som alla har en fallenhet för utan blir tvungna att ta in hantverkare så fort något ska åtgärdas.

Ett golvbyte i sovrummet behöver inte vara så avancerat som man föreställer sig. Med hjälp av textilplattor så kan du enkelt fixa detta själv. Dubbelhäftande tejp och en mattkniv är vad du behöver. Via företaget Mattplattor så beställer du hem den heltäckningsmatta du vill lägga in i ditt sovrum, de har ett brett sortiment på olika material och färger. Plattorna är i storleken 50×50 cm och vid beställning så anger du storleken på ditt sovrum. Du kan också beställa hem provbitar på 5×5 cm för att kolla om det kan vara något för er.

När ni fått hem era plattor så är det enkelt att lägga in dessa, tejpa fast den dubbelhäftande tejpen på plattorna som ska läggas ut. Låt skyddsplasten sitta kvar på så blir det hela mycket enklare när det är dags för läggning. Dammsuga golvet för att mattorna ska fästa så bra som möjligt. Är det ett litet sovrum så kan man lägga mattplattorna utan att tejpa. Lägg plattorna i det mönster som önska eller om det är enfärgat så är det bara att börja att lägga.

Lycka till med ert golvläggande.