Sälja lägenheten och flytta

Kanske det är så att under en längre tid som tanken har gnagt att sälja lägenheten och flytta utomlands. Det är inget som man bara gör så där utan det gäller att planera noggrant för att allt ska fungera på bästa sätt. Att sälja sin lägenhet här hemma är minsta problemet. Det gäller att hitta något dit man vill flytta.

Boende i Marbella

Populära länder att flytta till

Spanien och Portugal är populära orter att flytta till och kanske det är så att ni har under ett antal år semestrat på Costa Del sol och förälskat er i platsen. Ni kanske till och med har börjat titta på objekt som är till salu på den ort som ni regelbundet besökt. Det finns även idag svenska mäklare som arbetar på plats i exempelvis Marbella och Nerja som man kan kontakta för att få den rådgivning som man kan behöva inför ett kök av bostad i annat land.

Hitta drömboendet

När ni hittat ert drömboende så är det en hel del praktiskt som ska funderas på. Ska ni ta med er hela ert bohag så finns det smarta lösningar för detta. Anlita flyttfirma som kör ert bohag från Sverige till exempelvis Spanien. ni får med er allt som ni vill ha med från ert tidigare hem i Sverige. Det kan finnas en fördel att rensa ut bland alla era saker och bara ta med sig det som man med sig till sitt nya land.