Vacker heminredning till din lägenhet

Nyåret är på ingång och det innebär säkert att du är sugen på nystart både för dig och ditt hem. Detta behöver inte innebära stora renoveringar eller dyra inköp av möbler. Utan det kan bli lika tillfredsställande resultat av mindre inredningsdetaljer.

Inred med enkla knep

Vårt första tips till dig som vill inreda enkelt och billigt men samtidigt lyxigt och fint är att utnyttja belysning. Att inreda med lampor, ljus och ljusstakar i olika höjder och storlekar kan förändra ett rum till det bättre. Detsamma gäller textilier då de inte bara värmer upp och ger ett mjukt intryck, utan även låter dig uttrycka din personliga stil i form av färger och mönster. Nya soffkuddar, en pläd på sängen eller en matta kan göra all världens skillnad.

Mindre inredningsdetaljer såsom krukor, vaser och förvaringskorgar är också ett enkelt och billigt sätt för dig att förändra i ditt hem. Du kan exempelvis ställa små vaser i grupp i en hylla, eller en stor kruka med en växt i ett tomt hörn. Eller också kan du snygga till ett rörigt vitrinskåp med förvaringskorgar.

Det finns många tips och tricks, men genom att handla online kommer du att kunna anamma flera av dem. Lycka till!